Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Driedaagse cursus | het coachen van zelfsturende teams

t/m 10-12-2015 - Regardz la Vie, Utrecht
1091 Algemeen

Details evenement

03 september - 10 december 2015
09:30 uur
Regardz la Vie, Utrecht
Medilex
j.damen@medilex.nl
1495

Het team zoekt contact vanwege een conflict en vraagt naar uw standpunt. Een ander zelfsturend team wordt het niet eens over de besluitvorming en kiest toch weer ‘een leider’ uit. Uw bestuurder vraagt u dit team ‘even bij te sturen’.

Voorheen was u een traditionele leidinggevende, binnenkort teamcoach. Hoe gaat u om met deze nieuwe rol?

Leer alles over uw nieuwe rol, taken en positie als teamcoach!

Op 3 september start de cursus ‘Het coachen van zelfsturende teams’. De cursus wordt gegeven door Astrid Vermeer en Ben Wenting, oprichters van het Instituut voor Samenwerkingsvraagstukken, adviseurs Buurtzorg en schrijvers van het boek ‘Coachen van zelfsturende teams, hoe doe je dat?’

www.medilex.nl/teamcoach