Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Hoe Casemix Kompas u kan ondersteunen bij het opstellen van uw begroting

Oudlaan 4, Utrecht
203 Algemeen

Details evenement

28 september 2015
13:00 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
026-3830565
175

Staat u voor het opstellen van begrotingen? De keuzes die u maakt zijn bepalend voor koers en resultaten in 2015 en 2016. Van u wordt verwacht inzicht te hebben in de realisatie van afgelopen jaren, om deze door te kunnen vertalen naar een opbrengsten- en kostenbegroting voor 2016. In toenemende mate is dit een gezamenlijke verantwoordelijkheid van het duo ‘zorgmanager en medisch manager’. Een gelijk referentiekader en kennisniveau is hierbij essentieel. Casemix Kompas voorziet u van de noodzakelijke informatie om uw begroting te onderbouwen.

Welke kennis en informatie heeft u nodig voor een adequate begroting? Hoe vertaalt u dit naar een reële begroting en bijpassende formatieplanning?

Q-Academy en Casemix bieden u een training aan die praktisch en interactief van aard is. De training is specifiek afgestemd op afdelingsmanagers, zorgmanagers en medisch managers in ziekenhuizen. Tijdens de training werken we met Casemix Kompas. Vanuit een korte introductie en voorbeelden, gaat u direct aan de slag met praktijkcases en de bijbehorende informatie uit Casemix Kompas. Desgewenst kunt u eigen (lastige) praktijksituaties inbrengen. Maak het u makkelijk met de gegevens uit Casemix Kompas!

Maatwerk: deze training is ook geschikt voor incompany doeleinden. Wij maken het programma op maat naar de situatie in uw organisatie.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: https://www.qacademy.nl/opleidingen/open-trainingen/hoe-casemix-kompas-u-kan-ondersteunen-bij-het-opstellen-van-uw-begroting