Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Leren over dementie is belangrijk

ROC Midden Nederland, Utrecht, Vondellaan 174
136 Algemeen

Details evenement

21 september 2015
13:00 uur
ROC Midden Nederland, Utrecht, Vondellaan 174
Martha Flora
0623077973
geen

Gastcollege op 21 september, Wereld Alzheimer Dag Presenatie samenwerking ROC Midden Nederland en Martha Flora

Ruim 260.000 Nederlanders lijden aan dementie. Van ruim tien procent van de mensen boven de 65 jaar verandert hierdoor het leven ingrijpend. En wat te denken van hun mantelzorgers? De door Martha Flora in juni gelanceerde innovatieve dementiezorgopleiding Hippocampus, zal als eerste door het Gezondheidszorg College van ROC Midden Nederland in capita selecta - masterclass worden geintegreerd. Om deze bijzondere samenwerking te presenteren zal er op 21 september om 13.00 uur, tijdens Wereld Alzheimer Dag, door Marco Ouwehand (CEO en oprichter Martha Flora) en Mieke Hollander (Directeur innovatie en co-creatie ROC Midden Nederland) een gastcollege worden gegeven.

Aanmelden via Wencke Fassbender 06 23077973 of wencke.fassbender@maussen.com