Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Training Waarderend Auditen

Bureau de Bont, Amersfoort
410 Algemeen

Details evenement

17 september 2015
09:00 uur
Bureau de Bont, Amersfoort
Bureau de Bont
033-4556030
€ 395,00

Wil je meer waarde halen uit interne audits? En meer zicht op welke processen, afspraken, protocollen of beleid echt waarde toevoegen? Is het de bedoeling dat de audits als minder controlerend worden ervaren en een kwalitatief beter gesprek ontstaat? Deze manier van auditen geeft aandacht voor continue verbetering in relatie met het bereiken van de doelen en resultaat. De uitkomsten van de waarderende audit geven inzicht in welke mate processen, afspraken, protocollen, etc. daadwerkelijk die resultaten opleveren, die ermee zijn bedoeld. Daarbij draagt een prettige en gezamenlijke dialoog bij aan bevordering van bewustzijn en motivatie ten aanzien van kwaliteit. En als extra levert deze waarderende audit waardevolle managementinformatie als toegevoegde waarde!