Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

8-daagse Lean Six Sigma Green Belt to Black Belt

t/m 01-03-2016 - Zeelandsingel 40, Arnhem
521 Algemeen

Details evenement

11 januari - 01 maart 2016
09:00 uur
Zeelandsingel 40, Arnhem
Q-Academy
026-3830565
4245

Als Green Belt heeft u al concrete ervaring met continu verbeteren volgens de Lean Six Sigma-methodologie. Als Black Belt bent u in staat grotere en complexere projecten vorm te geven en te begeleiden. Q-Consult Industrie biedt u een intensieve training, waarmee u kunt doorgroeien tot een gecertificeerde Black Belt.

De interactie tussen trainers en deelnemers, praktijksimulaties, opdrachten, eigen ingebrachte cases en voorbeelden zorgen ervoor dat u zich de stof eigen maakt. In de praktijk blijkt dat 80% van het succes van het traject afhangt van de ‘menselijke kant’. Daarom wordt aan dit aspect in de training veel aandacht besteed. De training is zodanig opgebouwd dat deze als basis dient voor het behalen van het Black Belt Certificaat volgens de normen van de American Society for Quality (ASQ).

De trainingen ‘Green Belt’ en ‘Green Belt to Black Belt’ Lean Six Sigma worden verzorgd door onze divisie Industrie & Zakelijke Dienstverlening. De afgelopen jaren hebben we veel deelnemers vanuit de Zorg gehad. Onze ervaring is dat dit prima past in deze trainingen. De trainers combineren praktijkvoorbeelden uit zorg en industrie, wat interessant denk- en discussiemateriaal oplevert! Wilt u graag met een van onze trainers spreken of deze trainingen passend voor u zijn? Laat het ons weten, wij regelen een belafspraak voor u.

Maatwerk: deze training is ook geschikt voor incompany doeleinden. Wij maken het programma op maat naar de situatie in uw organisatie.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: https://www.qacademy.nl/opleidingen/open-trainingen/8-daagse-lean-six-sigma-green-belt-to-black-belt