Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

KopGroep PPS Zorghuisvesting: Welke keuzes maken t.a.v. strategische partnerships en bijbehorende samenwerkingsmodellen?

UMC Utrecht, Utrecht
186 Algemeen

Details evenement

28 januari 2016
14:00 uur
UMC Utrecht, Utrecht
PPS Netwerk Nederland
030-3039760
0 euro

Veel zorginstellingen hebben te maken met verouderde huisvesting. Daarnaast zijn er allerlei trends en ontwikkelingen die van invloed zijn op de organisatie. Denk bijvoorbeeld aan bezuinigingen, wet- en regelgeving, krimp, nieuwe taken/rollen etc. Hoe kunnen zorginstellingen zo goed mogelijk inspelen op deze trends/ontwikkelingen en welke huisvesting past daarbij? Als zorgpartij kun je niet meer alles zelf doen. De regie van de projecten blijft in handen van bestuurders terwijl de uitvoering van (deel)taken meer en meer verschuift naar (nieuwe/andere) partners. De sleutelvraag is: Hoe maak ik als zorgpartij t.a.v. deze taak- en rolverdeling de juiste keuzes en welk samenwerkingsmodel past daar het beste bij?

PPS Netwerk Nederland organiseert op 28 januari 2016 (14.00-17.00) met de KopGroep Zorghuisvesting (o.a. UMC Utrecht, Westfries Gasthuis, Isala, Noorderboog en Radboud UMC) voor geinteresseerde zorgbestuurders/directeuren, die bezig zijn met de (ver)nieuwbouw/verduurzaming van zorghuisvesting, een bijeenkomst om die ingaat op bovemnstaande vraag. Diverse praktijkcases staan tijdens deze sessie centraal Klik hier voor meer informatie en aanmelding of stuur een email naar laura.vellekoop@ppsnetwerk.nl