Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Korsakov, een diamant met veel facetten

Van der Valk hotel Rotterdam Blijdorp, Rotterdam
367 Algemeen

Details evenement

29 januari 2016
09:00 uur
Van der Valk hotel Rotterdam Blijdorp, Rotterdam
Lelie zorggroep i.s.m. Korsakov Kenniscentrum
06 51 12 35 78
200 euro, studenten 100 euro korting

Op vrijdag 29 januari 2016 organiseert Korsakovcentrum Slingedael in samenwerking met het Korsakov Kenniscentrum een symposium over de toekomst van de zorg en behandeling van mensen met Korsakov en het onderzoek daarnaar. Titel van het symposium is: “Het syndroom van Korsakov: een ruwe diamant met vele facetten”.
Tijdens het symposium worden ervaringen uitgewisseld, best practices besproken, visies ontwikkeld en nieuwe ideeën aandragen. Het symposium vindt plaats in Rotterdam. Voor meer informatie en aanmelden: slingedael.leliezorggroep.nl/symposium