Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Performation event 2016 - Samen verder

Hotel Houten, Houten
601 Algemeen

Details evenement

14 januari 2016
09:00 uur
Hotel Houten, Houten
Performation
0629273169
€0

Graag nodigen we u uit voor het jaarlijkse Performation event op donderdag 14 januari 2016. Centraal staat het belang van gedegen informatie voor aansturing en besluitvorming binnen onze gezondheidszorg. We brengen bestuurders, financials, medici en andere betrokkenen in de zorg samen.

Samen verder

De Nederlandse zorg staat bekend om zijn toegankelijkheid en hoge kwaliteit. Tegelijkertijd ervaren we allemaal de beperkingen hiervan: patiëntaantallen dalen en de kosten voor kwalitatief hoogwaardige zorg blijven stijgen. Dit zet alles onder druk. Onze zorg kent veel partijen en te behartigen belangen. Om kwalitatief hoogwaardige zorg op de lange termijn te garanderen, is het nu tijd om écht samen te werken. Verder kijken dan afdeling of organisatie, de krachten bundelen. Bruggen slaan tussen medici, administratie en financials, branchepartijen, zorgverzekeraars, financiers en overheidsinstanties.

Programma

Tijdens het Performation event gaan we het gesprek aan over samenwerking. We bespreken verschillende, succesvolle casussen. Wat is de rol van informatievoorziening en hoe bereik je daarmee je doelen? Wat zijn de succesfactoren? Hoe creëer je begrip voor elkaars belangen? Hoe kom je nu echt samen verder?

Directieleden, afdelingsmanagers en medisch specialisten komen aan het woord. Ze delen hun ervaringen met u over nieuwe vormen van samenwerking binnen en buiten het ziekenhuis en hoe informatievoorziening daarin bijdraagt. Er staan verschillende workshops op het programma. U kunt debatteren over prikkelende stellingen rond onderhandelen en bezuinigen. Portfoliokeuzes komen aan bod en we werpen een blik op zorgregistratie.