Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Basistraining interne audits

t/m 13-10-2016 - Oudlaan 4, Utrecht
110 Algemeen

Details evenement

06 - 13 oktober 2016
09:30 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
088-1020950
€ 745,- per persoon (Q-Academy is vrijgesteld van btw). Deze investering is inclusief lesmateriaal.

Een interne auditor levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteitsverbetering binnen uw organisatie. Is het uitvoeren van interne audits voor u een nieuwe uitdaging en wilt u weten hoe u een audit met succes en plezier uitvoert? Dan is deze tweedaagse training geschikt voor u! In deze training leert u de basisprincipes van procesgericht auditen. In een procesgerichte audit loopt u als interne auditor met de auditee stapsgewijs het proces langs. Hiermee verkrijgt u inzicht in de werkwijze in de praktijk. Vanuit de theorie gaat u aan de slag met uw eigen procedures en formats, waarbij u veel gelegenheid krijgt om uw auditvaardigheden te oefenen. Na deze tweedaagse training bent u in staat om succesvol een procesgerichte audit voor te bereiden, uit te voeren en te rapporteren. U weet wat er van u als interne auditor verwacht wordt en weet hier goed invulling aan te geven. Voor wie is deze training bedoeld? Voor iedere medewerker in de zorgsector die interne audits wil gaan uitvoeren.