Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Het geheim van Samen voor de beste zorg

Martini Plaza, Groningen, Groningen
194 Algemeen

Details evenement

28 oktober 2016
09:30 uur
Martini Plaza, Groningen, Groningen
Martini Ziekenhuis Groningen
s.beelen@mzh.nl
050 524 6415
gratis

Samen de beste zorg leveren betekent: samenwerken, luisteren, flexibel zijn, verder denken, verbinden. Samen werken in de keten van zorg. Wat is de beste zorg eigenlijk? En hoe geef je daar vorm aan, samen met patiënten en ketenpartners? Vrijdag 28 oktober organiseert het Martini Ziekenhuis hierover een symposium. Verschillende experts van binnen en buiten het Martini Ziekenhuis geven hun visie en vertellen hun ervaringen. In de diverse workshops gaan we verder in op mooie voorbeelden. Kijk op www.samenvoordebestezorg.nl voor het programma en opgeven.