Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Masterclass 'Verkoopoptimalisatie van zorgvastgoed'

bbn-BOB Advies, Houten
167 Algemeen

Details evenement

13 oktober 2016
13:00 uur
bbn-BOB Advies, Houten
bbn-BOB Advies
rjm.middelkoop@bbn.nl
088 - 226 24 58
gratis

In de afgelopen jaren bestond er veel onduidelijkheid bij zorginstellingen over het te voeren vastgoedbeleid. Moeten we gaan renoveren? Vervangende nieuwbouw plegen? Zorgappartementen gaan verhuren, of toch maar geheel afstoten? Na jaren van twijfel, worden er op dit moment knopen doorgehakt en concrete acties ondernomen. Wanneer u ervoor kiest om tot verkoop over te gaan, is deze masterclass voor u een must.

In deze masterclass leert u de context van zorgvastgoed. Met welke regelgeving hebben we te maken? Waardoor wordt de waarde van het zorgvastgoed bepaald? En welke middelen u kunt inzetten om uw object aantrekkelijker te maken voor de verkoop. Hoe kunt u met een beperkte investering uw verkoopopbrengst zo mogelijk verdubbelen?

In deze masterclass gaan we in op: 

- Incourant vastgoed versus courant vastgoed
- Met welke mogelijkheden en beperkingen hebben we te maken? 
- beslissingsgronden om over te gaan verkoop 
- aan welke voorwaarden moet worden voldaan?
- tips uit de praktijk voor het optimaliseren van de verkoopopbrengst
- transparant een verkoopproces organiseren

Lees meer over deze masterclass>>