Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Sorry, zo werkt dat hier!

Achmea, Handelsweg 2, Zeist
444 Algemeen

Details evenement

06 oktober 2016
09:00 uur
Achmea, Handelsweg 2, Zeist
Studenten MBA-Healthcare, Universiteit van Amsterdam
€ 50,-“Sorry, zo werkt dat hier”
Het ontroesten van de zorg

Ken je dat – lange wachttijden, omslachtige zorgprocessen, tegenstrijdig beleid… Jij weet dat het absoluut mogelijk is om de zorg beter te laten lopen, maar je loopt tegen een muur op: “Sorry, zo werkt dat hier!” Niet van deze tijd en niet meer acceptabel.

Met dit congres gaan wij deze muur doorbreken. Hoe? Met filosofie, klassieke talen, psychologie, een snufje politiek (niet te veel) en een flinke dosis business. Je krijgt hier vragen op antwoorden die je nog niet eerder had. Wij omarmen rasoptimisten, zorgpassionata, advocaten van duivels, helikoptervliegers, geboren innovatoren en pottenkijkers.

Donderdag 6 oktober verandert Zeist in hét centrum voor creativiteit en innovativiteit in de zorg. Deelnemers ontvangen een eenmalige uitgave van het “Sorry, zo werkt dat hier” boekje, met wijsheden waar je jaren later met plezier nog dankbaar in terugbladert.