Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Studiebijeenkomst Presentie: over protocollen en praktische wijsheid

Koningshof, Doorn
80 Algemeen

Details evenement

14 oktober 2016
09:30 uur
Koningshof, Doorn
Stichting Presentie
0653964388
35

Op 14 oktober organiseert Stichting Presentie een studieochtend over professionaliteit en wel in het bijzonder over het belang van ‘praktische wijsheid’ van de professional. Al eerder werd aandacht besteed aan dit thema en recent verscheen een essay van prof. dr Andries Baart met de titel 'Over de nieuwe regels, gehoorzaamheid en verstandigheid'. Een actueel thema voor iedereen in zorg, welzijn en andere sectoren, waar veel discussie is over de ruimte die professionals al dan niet in (mogen, moeten) nemen, kwaliteitskaders en regelgeving van binnenuit en buitenaf. Kortom: voldoende reden u te laten inspireren door de praktische en theoretische inzichten vanuit de presentiebenadering.
Lees meer over programma en praktische zaken op: www.presentie.nl/agenda/240-14-oktober-2016-studieochtend.