Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Domotica

Aristo, Eindhoven
209 Algemeen

Details evenement

01 november 2016
10:00 uur
Aristo, Eindhoven
Leids Congres Bureau
0715148203
355

2E LANDELIJKE STUDIEDAG DOMOTICA IN DE LANGDURENDE ZORG
1 november 2016 - Aristo Eindhoven

Achtergrond
Domotica is steeds meer een integraal onderdeel van langdurende zorg. Het biedt mogelijkheden om zelfredzaamheid te verhogen en maakt (daardoor) langer thuis blijven wonen mogelijk. Juiste inzet en toepassing van domotica is echter een complex proces met veel facetten.

Tijdens deze studiedag verkennen deskundige sprekers samen met de deelnemers vraagstukken rond het proces van idee tot implementatie van domotica. Bijvoorbeeld: het bepalen van een gedragen visie op de inzet van domotica, de juridische en ethische grenzen, financiering en communicatie. Ook komen voorbeelden aan bod waarbij niet alleen het succes maar ook de leermomenten worden besproken.

Doelgroep
Professionals, managers, teamleiders en beleidsmakers werkzaam bij instellingen voor langdurige zorg, overheden, zorgverzekeraars en adviesbureaus. Overige geïnteresseerden zijn uiteraard ook van harte welkom.