Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Forensische Zorg

Aristo, Amsterdam
64 Algemeen

Details evenement

22 november 2016
10:00 uur
Aristo, Amsterdam
Leids Congres Bureau
071-514 82 03
€ 355,00 p.p; diverse kortingen

Achtergrond
Een passende en effectieve voortzetting van zorg na afloop van een forensische (strafrechtelijke) titel werkt bevorderend bij het tegengaan van recidive. Hoe zorg je voor een soepele overgang van de forensische zorg naar de reguliere ggz en voortzetting van die zorg? Wat zijn hierbij de beschermende factoren? En hoe bevorder je de samenwerking tussen alle bij de forensische zorgketen betrokken stakeholders?

Deze studiedag biedt in de ochtend verschillende lezingen met veel ruimte voor het stellen van vragen. In de middag kunt u kiezen voor verschillende interactieve en praktijkgerichte sessies.

Doelgroep
Deze studiedag is bedoeld voor managers en medewerkers van Forensische en Penitentiaire Psychiatrische Centra, Forensisch Psychiatrische Klinieken en Afdelingen, penitentiaire inrichtingen, zorgaanbieders in de GGZ, reclassering, verslavingszorg, Dienst Justitiële Inrichtingen, gemeentelijke instellingen en veiligheidshuizen. Ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Accreditatie
Diversen; zie website