Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Hét Nationaal Intranetsymposium

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer, Putten
57 Algemeen

Details evenement

24 november 2016
09:30 uur
Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer, Putten
Communicatiebureau De Walvis
info@de-walvis.nl
050-3186569
345 euro

24 november 2016 is in Putten (vlakbij Amersfoort) de tweede editie van Hét Nationaal Intranetsymposium. Zorginstelling Opella, BV Zorg (organisatie van huisartsen) en andere organisaties geven een presentatie over hun intranet. Ook word je bijgepraat over de laatste trends. Daarnaast krijg je antwoord op de vraag: hoe zorg je voor meer betrokkenheid van medewerkers bij het intranet? Het event is een prima gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers uit de zorg en andere branches.