Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

NPO Netwerkbijeenkomst - Anders Oud in 2030

Health Hub Roden, Ceintuurbaan 180, 9301 NZ Roden
73 Algemeen

Details evenement

02 november 2016
10:00 uur
Health Hub Roden, Ceintuurbaan 180, 9301 NZ Roden
Zorg Innovatie Forum
050-8003245
€ 150 (ex BTW)

Wij nodigen u van harte uit voor de netwerkbijeenkomst Anders Oud in 2030!

Samen met ouderen die hebben deelgenomen aan de regiotafels van het Nationaal Programma Ouderenzorg (NPO) Regio Noord organiseren we dit evenement. Juist omdat er nu zoveel wordt gevraagd van ouderen die thuis blijven wonen, is het essentieel dat er aandachtig naar hen wordt geluisterd en dat ze nauw betrokken zijn bij ontwikkelingen die hen betreffen.

Toonaangevende sprekers, korte workshops, culturele belevenissen en interactieve discussies over de ouderenzorg wisselen elkaar af tijdens dit veelzijdige evenement. Op deze dag vervullen ouderen een centrale rol. Kom daarom zeker als oudere naar deze inspirerende bijeenkomst!

Voor meer informatie over de sprekers en het programma kijkt u op de website van het Zorg Innovatie Forum.