Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

PRI expert

Oudlaan 4, Utrecht
72 Algemeen

Details evenement

24 november 2016
09:30 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
088-1020950
€ 440,- per persoon (Q-Academy is vrijgesteld van btw). Deze investering is inclusief lesmateriaal.

We kennen de Prospectieve Risico-inventarisaties (PRI) uit het VMS Veiligheidsprogramma als instrument om risico’s te herkennen in het primair proces. Maar de PRI is en kan zoveel meer! Risico’s komen in alle domeinen van uw zorgorganisatie voor, denk aan financiën, medewerkers, ICT, apparatuur, bestuur en toezicht. De PRI kan dan ook op elk domein en op elk niveau van uw organisatie worden ingezet om risico’s te identificeren, analyseren en beoordelen. Wanneer u de risico’s in beeld heeft, helpt dit u uw (organisatie)doelen beter en efficiënter te bereiken. Maar hoe? In deze verdiepingstraining komen de verschillende methoden aan bod, leert u wanneer u welke methode in kan zetten en gaan we in op het borgen van de PRI in uw organisatie. Na afloop van de training weet u: ◦ Welke meerwaarde uw huidige PRI kan bieden (zowel op domein als niveau in de organisatie). ◦ Hoe u flexibel kunt omgaan met de verschillende methoden. ◦ Hoe u de PRI als instrument borgt in uw organisatie. Voor wie is deze training bedoeld? Managers, kwaliteitsadviseurs, veiligheidsdeskundigen en beleids- en staffunctionarissen die actief met de PRI bezig zijn, dit kan zijn als eindverantwoordelijke, regisseur of als procesbegeleider.