Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Praktijkmiddag Kwintes: Roosteren binnen zelfsturende teams

Verpleeghuis Bernardus, Sassenheim
55 Algemeen

Details evenement

29 november 2016
12:30 uur
Verpleeghuis Bernardus, Sassenheim
Ayton bv
info@ayton.nl
070-3570800
kosteloos

Praktijkmiddag roosteren binnen zelfsturende teams op 29 november met Kwintes.

In de zorgsector is het momenteel het meest besproken thema: zelfregie en de verantwoordelijkheid lager in de organisatie leggen. En dat alles, terwijl de zorgvraag en het personeelsaanbod nog beter op elkaar afgestemd zijn. Toch blijkt het nog niet zo makkelijk om dit concreet naar de dagelijkse praktijk te vertalen.

Daarom nodigen Zorginstelling Kwintes en Ayton bv u uit voor een informatieve praktijkmiddag op dinsdag 29 november van 12.30 uur tot 16.00 uur in Sassenheim. Onze klant, zorginstelling Marente, stelt hiervoor haar locatie Bernardus in Sassenheim ter beschikking. Kwintes neemt u deze middag mee in de wijze waarop zij invulling hebben gegeven aan roosteren en teamregie, op basis van de zorgvraag. Ook de implementatie en de beleving hiervan binnen de organisatie komt ruim aan bod. Praktijkverhalen waar u uw voordeel mee kan doen!

Marga Hullegien, teamleider planning en administratie bij Kwintes, zal in een interactieve sessie toelichten hoe de stap naar meer verantwoordelijkheid binnen de teams is gefaciliteerd op het gebied van roosteren. Tevens laten wij u kennismaken met onze cloudoplossing: Aysist7®, speciaal ontwikkeld voor het plannen binnen zorginstellingen. Daarnaast wordt uitgebreid ingegaan op aspecten die bij de implementatie van belang zijn en natuurlijk de ‘lessons learned’. Uiteraard krijgt u alle gelegenheid om vragen te stellen aan onze specialisten. Kortom, een praktische en zinvolle middag die u helpt bij de besluitvorming rond roosteren in uw eigen organisatie. 

U kunt zich voor deze praktijkmiddag aanmelden door een e-mail te sturen naar info@ayton.nl, bij voorkeur vóór donderdag 24 november. In de e-mail verzoeken wij u tevens aan te geven of u alleen of met meerdere personen komt. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden. Graag tot ziens op 29 november!