Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Training Coördinator interne audits

Oudlaan 4, Utrecht
74 Algemeen

Details evenement

14 november 2016
09:30 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
088-1020950
€ 440,- per persoon (Q-Academy is vrijgesteld van btw). Deze investering is inclusief lesmateriaal.

Een intern auditsysteem vraagt meer van uw organisatie dan alleen het uitvoeren van de audits door de interne auditoren. Het voorbereiden en vaststellen van het auditprogramma vraagt veel aandacht. Ook het omzetten van de bevindingen naar daadwerkelijke verbeteringen en deskundigheidsbevordering van auditoren is van groot belang. Kortom, een goede invulling van de rol van coördinator interne audits is essentieel! De training is praktisch en interactief van aard. Vanuit de theorie gaat u aan de slag met uw eigen procedures en formats. Daarnaast kunt u eigen praktijksituaties inbrengen en hierover sparren met vakgenoten. Na afloop van de training: Bent u in staat om een succesvol en effectief intern auditsysteem op te zetten en te borgen. U weet wat er van u als coördinator verwacht wordt en weet hier goed invulling aan te geven. Voor wie is deze training bedoeld? Kwaliteitscoördinatoren/-managers/-adviseurs of staffunctionarissen die de rol van teamleider interne audits gaan vervullen in de zorgsector. Basiskennis van interne audits wordt bekend verondersteld.