Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Trends in Business

t/m 19-01-2017 - In de buurt van Amsterdam
208 Algemeen

Details evenement

17 november 2016 - 19 januari 2017
14:00 uur
In de buurt van Amsterdam
International Management Forum (IMF)
info@imf-online.com
040 246 0220
€ 4250,00

De huidige tijd wordt gekenmerkt door een lawine aan innovaties, zowel vanuit de maatschappij als vanuit de technologie. Inmiddels hebben we mentaal de omslag naar een digitale informatiemaatschappij gemaakt. Grote delen van onze economie en ons leven zijn evenwel nog niet gedigitaliseerd. Een aantal nieuwe ontwikkelingen, zoals robotisering, 3D printen, eHealth, quantified self, singularity (mens/machine), en smart systems, zal onze fysieke omgeving versneld gaan digitaliseren. In tegenstelling tot de digitale informatiemaatschappij zijn de meesten van ons echter mentaal nog niet voorbereid om deze nieuwe stap te nemen.

In deze nieuwe opleiding Trends in Business laten topsprekers u zien waar deze nieuwe ontwikkelingen op elkaar ingrijpen, waar ze grote impact zullen hebben, hoe de economie zich zal moeten aanpassen en welke maatschappelijke gevolgen we kunnen verwachten.

Trends in Business – voor wie?
Deze inspirerende, boeiende en actuele trendopleiding is van belang voor beslissers, beïnvloeders en managers uit alle soorten organisaties, onder meer uit de dienstensector, de energiesector, de overheid, de gezondheidszorg, de bank- en verzekeringssector, de industriële sector, etc.

Qua functionarissen denken wij o.a. aan functionarissen op C-level, maar ook aan IT-managers, financieel managers, technology managers, innovatiemanagers, HR managers, (business) consultants, programma managers en verandermanagers.