Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Webinar “Meer cliënten in zorg door vlekkeloos intakeproces”

Online
44 Algemeen

Details evenement

10 november 2016
11:00 uur
Online
QS solutions
033 45 45 430
Gratis

Graag nodigen wij u uit voor ons webinar “Meer cliënten in zorg door vlekkeloos intakeproces” voor donderdag 10 november van 11.00-12.00 uur. In een uur laten Tamara Kusters en Jochem Dijs zien hoe Microsoft Dynamics CRM u ondersteunt bij het intakeproces van de cliënt.

Als een (nieuwe) cliënt contact opneemt met uw zorgorganisatie, wilt u deze een snelle en efficiënte service verlenen. U als zorgverlener wilt dat dit proces voorspoedig verloopt. Hoe zorgt u er voor dat de cliënt op de juiste afdeling uit komt, dat de afspraken worden nagekomen en dat de vragen van de cliënt worden opgevolgd? Om het intakeproces vlekkeloos te laten verlopen komen de volgende onderwerpen aan bod:

- Hoe zorg je ervoor dat elke aanvraag goed wordt verwerkt?
- Op welke manier kun je zorgen dat meer aanvragen leiden tot een plaatsing?
- Hoe zorg je voor een optimale service aan de (potentiële) cliënt?
- Hoe ondersteunt CRM precies in dit proces?

Wilt u aan de slag met Microsoft Dynamics CRM in uw zorgorganisatie? Live vanuit onze webinar studio in Capelle aan den IJssel zorgen Tamara Kusters, CRM Expert, en Jochem Dijs, Accountmanager Healthcare ervoor dat u in een uur op de hoogte bent! Mis het niet en reserveer nu uw virtuele plek via http://www.qssolutions.nl/events/webinar-meer-clienten-zorg-dor-vlekkeloos-intakeproces/