Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Masterclass Effectieve Communicatie

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum, Woudschoten
110 BSL/Zorgvisie

Details evenement

13 december 2016
09:00 uur
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum, Woudschoten
Zorgvisie Congressen
895

Om het maximum te halen uit uw team moet u eerst het maximum uit uzelf kunnen halen!

In de communicatie gaat het nogal eens mis. Mensen begrijpen elkaar niet of praten niet meer met elkaar, maar over elkaar. Dit leidt op de lange termijn tot frustraties. Wat kan helpen? Onder andere inzicht in het referentiekader van uzelf en uw gesprekspartner; uw eigen voorkeursstijl in de communicatie herkennen, ervaren in welk interactiepatroon u steeds weer beland en zien wat uw mogelijkheden zijn om uw communicatie te professionaliseren.