Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Future Proof ICT

RAM kantoor, Utrecht
215 Algemeen

Details evenement

17 februari 2016
15:00 uur
RAM kantoor, Utrecht
RAM Infotechnology
marketing@ram-it.nl
0302390390
Gratis

ICT zit diep gebakken in de organisaties, niemand kan meer zonder. De ontwikkelingen gaan razendsnel en de IT-adviseur transformeert naar een IT-makelaar van de cloud. Hoe houdt u zich als adviseur staande binnen al deze dynamiek en blijft u toekomstbestendig? Zet dan 17 februari 2016 alvast in uw agenda voor het netwerkevent Future proof ICT.

RAM is constant bezig om haar dienstverlening up-to-date te houden met de laatste technieken en wetgeving binnen de gezondheidszorg en (semi-)overheid. De hybrid cloud is in opkomst, maar waarom niet kiezen voor een private of public variant? En hetzelfde geldt voor de netwerkverbindingen. Privacy en security spelen ook een grote rol, zijn ISO certificaten al voldoende? Wij wisselen graag met u van gedachten over deze onderwerpen. Bovendien zal Richard Lamb ons meenemen in de trendverwachting tot 2020, zodat u future proof advies kunt geven. Deelname is kosteloos.

Gastspreker trendwatcher Richard Lamb

Richard Lamb is een van de bekendste trendwatchers van Nederland en is managing partner van Bureau TrendWatcher.com, dat zich richt op strategisch advies, toekomstscenario´s en innovatie. Richard houdt zich bezig met de veranderingen in de maatschappij en de invloed daarvan op vrijwel alle sectoren en branches. Wekelijks zijn zij te horen bij BNR Nieuwsradio met hun TrendsVerwachting.

Waarom u dit niet mag missen!

U krijgt de voor- en nadelen van de verschillende clouds gepresenteerd.
U krijgt inzicht in de wirwar aan netwerkverbindingen en de kansen voor uw klanten.
U bent weer up-to-date op het gebied van privacy, security en certificeringen.

Bovendien breidt u onder het genot van een heerlijk diner uw netwerk uit.

Voor wie?

Consultants en adviseurs, die organisaties in de gezondheidszorg en/of (semi-)overheid adviseren over ICT-strategie, sourcing en beleid.

Kijk voor aanmelden en het volledige programma op onze website.