Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Integrale Geboortezorg

Aristo Utrecht, Utrecht
390 Algemeen

Details evenement

17 februari 2016
09:30 uur
Aristo Utrecht, Utrecht
Leids Congres Bureau
071-5148203
355 euro. Op dit tarief zijn verschillende kortingsregelingen van toepassing

Achtergrond
De geboortezorg is volop in beweging. Steeds meer vrouwen willen ook zonder medische noodzaak in het ziekenhuis bevallen, de mogelijkheden voor pijnbestrijding nemen toe en bevallingen worden vaker ingeleid. Om 7 dagen per week, 24 uur per dag hoogwaardige geboortezorg te kunnen bieden moeten de eerste en tweede lijn nauw samenwerken. Hoe organiseren en financieren we een drempelloze samenwerking?

Deze studiedag brengt u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in beleid en onderzoek en u hoort de visie van een zorgverzekeraar. In de middag komen verschillende praktijkvoorbeelden aan bod en krijgt u handvatten voor gezamenlijke besluitvorming.

Doelgroep
Deze studiedag is bedoeld voor gynaecologen, verloskundigen, obstetrie- en gynaecologie verpleegkundigen, huisartsen, bestuurders, managers en andere betrokkenen bij de organisatie of uitvoering van geboortezorg.

Accreditatie
Accreditatie is aangevraagd bij KNOV en ABAN. Informatie over toekenning van punten volgt z.s.m. op onze website.