Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

NEVI Zorgcongres 2016

t/m 05-02-2016 - Van der Valk, Eindhoven
428 Algemeen

Details evenement

04 - 05 februari 2016
10:30 uur
Van der Valk, Eindhoven
NEVI Zorg
zorg@nevi.nl
088-3300700
345 voor leden, 545 voor niet-leden

Thema van het jaarlijkse NEVI Zorgcongres op 4 en 5 februari 2016 is: Leven in een wereld van systemen! ... en was dat ook jouw beDOELing?

Tijdens het congres geven we een verscheidenheid aan sprekers het woord over "gevangen" zitten in een wereld van systemen, met verantwoordelijkheden, aansprakelijkheden, kwaliteit en veiligheid, certificering……alles goed geregeld. Maar waar gaat het in de zorg ook alweer om, wat is de bedoeling, de betekenis? Waar we het allemaal voor doen is de mens, de patiënt, de cliënt. En hoe passen de technologische en maatschappelijke ontwikkelingen die direct invloed hebben op Inkoop daarin? In de workshops maken we een vertaling naar de dagelijkse systeem- én leefwereld van inkoop.

Meer informatie en inschrijven via onze website. Mis het niet!