Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Open Training TWI Job Instrucion

t/m 04-02-2016 - Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis, Tilburg
186 Algemeen

Details evenement

01 - 04 februari 2016
08:30 uur
Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis, Tilburg
TWI Instituut Nederland BV
06-13365139
1250

TWI Job Instruction is een robuuste en jarenlang bewezen trainingsmethode die zorgt voor stabiliteit in uw processen (standaard werk). Nog te vaak worden processen uitgevoerd door medewerkers die verschillende methoden gebruiken, meestal doordat afgesproken werkstandaarden ontbreken en doordat medewerkers onvoldoende zijn opgeleid. Die variatie leidt tot onnodige kwaliteitsafwijkingen, productiviteit- en capaciteitsverlies, uiteindelijk resulterend in te hoge kosten.

Organisaties in verschillende branches zoals productiebedrijven, maakindustrie, zorgverleners en logistieke dienstverleners zetten de TWI Job Instruction methode in vanwege directe resultaatverbetering en kostenreductie, zoals:

- Door standaardisatie van werk rust brengen in de organisatie zodat kwaliteit en productiviteit verbeteren: voorbeelden van 90% foutreductie of 26% productiviteitsstijging binnen 6 maanden blijken mogelijk.
- Nieuwe medewerkers sneller inzetbaar om kwaliteitsproducten te maken met geplande productiviteit: 35 – 60% reductie van inwerktijd blijkt vaak mogelijk.
- Nieuwe machines en complete productielijnen sneller op ontwerpspecificatie laten produceren: start-up periode voor compleet nieuwe lijnen gereduceerd met 75%.
- Kennis van oudere en ervaren medewerkers op een constructieve en inspirerende manier overbrengen op nieuwe medewerkers.

De training
In deze Job Instruction training leren deelnemers taken te analyseren om ze vervolgens effectief te instrueren aan medewerkers. Effectief instrueren betekent dat medewerkers die taken snel en in één keer goed aanleren volgens de afgesproken beste werkmethode en niet meer vergeten.

Na afloop van de Job Instruction training krijgen de deelnemers een TWI-certificaat. Dit certificaat geeft toegang tot het volgen van een training JI Train-de-trainer bij het TWI Institute in Amerika. Hierna kun je aan de slag als interne TWI- Job Instruction trainer.

De kosten voor deze Open Training bedragen 1250 euro per deelnemer, excl. BTW en eventuele verblijfskosten.

Dit is inclusief:

10 uurs Job Instruction training
Praktijkoefeningen op de werkvloer
TWI-certificaat Job Instruction

Voor de open training kunnen organisaties zich inschrijven met één tot vier personen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0) 344 617 628 +31 (0) 344 617 628. U kunt zich aanmelden voor de Open Training Job Instruction via deze link: www.twi-instituut.com/open-training-ji of door een mailtje te sturen naar info@twi-instituut.com.