Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

TDI Value-Based Health Care Crash Course: Implementatie en Integratie

Landgoed de Salentein, Putterstraatweg 5, 3862 RA, Nijkerk
185 Algemeen

Details evenement

05 februari 2016
10:30 uur
Landgoed de Salentein, Putterstraatweg 5, 3862 RA, Nijkerk
The Decision Insitute
+31(0)20 4040 111
495,-

De Value-Based Health Care (VBHC) Crash Course is een intensieve en populaire bijeenkomst waarin alle tijd wordt genomen om diep in te gaan op Value-Based Health Care implementatie en integratie. Het is de Nederlandse variant van het bekende "VBHC Delivery Intensive Seminar" dat een maand eerder plaatsvindt op Harvard University onder leiding van professors Michael E. Porter, Elizabeth Teisberg en Robert Kaplan. De inzichten uit dit Seminar vormen dan ook de basis van de Crash Course. Aan de hand van de cases Joslin Diabetes Center en Texas Children's Hospital: Congenital Heart Disease Care komen de relevante thema's aan bod. De combinatie tussen de bekende successen en uitdagingen en uw eigen ervaringen met de systematische verbetering van de gezondheidszorg leiden aan het eind van de crash course tot een praktisch toepasbare 'checklist voor implementatie'.

Lees meer over ons aanbod van VBHC masterclasses op http://www.thedecisioninstitute.org/value-based-health-care/.