Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

16-daagse Lean Six Sigma Black Belt

t/m 21-06-2016 - Zeelandsingel 40, Arnhem
333 Algemeen

Details evenement

07 maart - 21 juni 2016
09:00 uur
Zeelandsingel 40, Arnhem
Q-Academy
026-3830565
6900

‘Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg.’ Dit geldt ook voor verbeteren. Om in deze tijden te blijven concurreren, moeten organisaties hun diensten sneller met hogere kwaliteit en minder kosten leveren. Kortlopende verbeterprojecten, met beperkte feitelijke onderbouwing, leveren vaak niet meer voldoende resultaat. De hiervoor gebruikte methoden zijn niet geschikt om complexe uitdagingen te lijf te gaan. Om echte ‘doorbraak in verbeteren’ te realiseren worden de krachtige verbetermethodieken Lean en Six Sigma aan elkaar verbonden. 

Met deze intensieve training kunt u zich ontwikkelen tot een gecertificeerde Black Belt. Als Lean Six Sigma Black Belt bent u in staat grote en complexe (baanbrekende) projecten vorm te geven en te begeleiden. De interactie tussen trainers en deelnemers, praktijksimulaties, opdrachten, eigen ingebrachte cases en voorbeelden zorgen ervoor dat u zich de stof eigen maakt. In de praktijk blijkt dat 80% van het succes van het traject afhangt van de ‘menselijke kant’. Daarom wordt aan dit aspect in de training veel aandacht besteed.

De training is zodanig opgebouwd dat deze als basis dient voor het behalen van het Black Belt Certificaat volgens de normen van de American Society for Quality (ASQ).

De training ‘Lean Six Sigma Black Belt’ wordt verzorgd door onze partner LearninQ. Het is een branchebrede training voor industrie, zakelijke dienstverlening en zorg. Hierdoor maakt u ook kennis met praktijkcasussen uit andere branches. Dit levert zeer interessante inzichten op.

Na afloop van de training:
Kunt u geavanceerde statistische verbetertools toepassen in alle DMAIC fasen.
Bent u sparringpartner voor directie/management voor Lean Six Sigma trajecten.
Bent u ‘vraagbaak’ en coach voor de rest van de organisatie.
Bent u zich bewust van het doorslaggevende menselijke aspect en kunt diverse ‘human dynamics’ technieken toepassen.
Wisselt u kennis en ervaring uit met deelnemers van andere organisaties.

Maatwerk: deze training is ook geschikt voor incompany doeleinden. Wij maken het programma op maat naar de situatie in uw organisatie.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: 16-daagse Lean Six Sigma Black Belt