Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

8-daagse Lean Six Sigma Green Belt

t/m 19-04-2016 - Zeelandsingel 40, Arnhem
333 Algemeen

Details evenement

07 maart - 19 april 2016
09:00 uur
Zeelandsingel 40, Arnhem
Q-Academy
026-3830565
3950

‘Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg.’ Dit geldt ook voor verbeteren. Om in deze tijden te blijven concurreren, moeten organisaties hun diensten sneller met hogere kwaliteit en minder kosten leveren. Kortlopende verbeterprojecten, met beperkte feitelijke onderbouwing, leveren vaak niet meer voldoende resultaat. De hiervoor gebruikte methoden zijn niet geschikt om complexe uitdagingen te lijf te gaan. Om echte ‘doorbraak in verbeteren’ te realiseren worden de krachtige verbetermethodieken Lean en Six Sigma aan elkaar verbonden. Als Lean Six Sigma Green Belt speelt u een sleutelrol in deze trajecten.

Deze intensieve 8-daagse Green Belt training Lean Six Sigma is praktisch en interactief van aard. Vanuit de theorie gaat u direct aan de slag met opdrachten, praktijksimulaties en zelf ingebrachte cases.
De training ‘Lean Six Sigma Green Belt’ wordt verzorgd door onze partner LearninQ. Het is een branchebrede training voor industrie, zakelijke dienstverlening en zorg. Hierdoor maakt u ook kennis met praktijkcasussen uit andere branches. Dit levert zeer interessante inzichten op.

Na afloop van de training:
Heeft u een Green Belt-opleiding volgens de norm van ASQ (American Society for Quality).
Bent u in staat als projectleider op te treden bij middelzware verbeterprojecten, met een minimale besparing van 20k (volgens de Six Sigma projectfasering DMAIC).
Kunt u op een gestructureerde manier problemen analyseren en oplossen die te maken hebben met vele soorten fouten en variatiebronnen.
Kunt u projectverbeteringen definiëren, onderbouwen en verbetertools toepassen.
Kunt u statistische technieken in Minitab toepassen voor analyses.
Kent u het belang van het menselijke aspect van Lean Six Sigma (‘Human Dynamics’ en verandermanagement).

Maatwerk: deze training is ook geschikt voor incompany doeleinden. Wij maken het programma op maat naar de situatie in uw organisatie.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: 8-daagse Lean Six Sigma Green Belt