Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Basistraining Casemix Kompas

Oudlaan 4, Utrecht
130 Algemeen

Details evenement

17 maart 2016
12:00 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
026-3830565
195

De Casemix-productensuite ondersteunt u in de processen van Planning & Control. De verschillende modules van het Kompas stellen u in staat vroegtijdig bij te sturen. Om de informatie op de juiste manier te interpreteren moet u bekend zijn met de functionaliteiten. Daarom organiseert Q-Academy de Basistraining Kompas, speciaal voor de beginnende gebruiker.

In 2016 is het voor de externe en interne verantwoording van groot belang om:
Continu de schadelastafspraken per zorgverzekeraar te monitoren en te prognosticeren.
Inzicht te geven in de ontwikkeling van opbrengst en onderhandenwerk, te gebruiken voor in de maandrapportage.
Inzicht te hebben in zorgprofiel- en portfolioverschillen ten opzichte van de benchmark.

Q-Academy organiseert de basistraining Kompas om u te helpen bij de interpretatie van de data en het gebruik van de Casemix-productensuite. In deze training gaan we in op functionaliteiten in Kompas, en kijken we hoe u deze in kunt zetten om daadwerkelijk te monitoren en te sturen. Zo bent u na de training in staat om de functionaliteiten optimaal te gebruiken. We bieden ook een experttraining aan voor ervaren gebruikers.

Na afloop van de training:
Heeft u kennis van de functionaliteiten en definities uit de Casemix-productensuite die nodig zijn om daadwerkelijk te kunnen monitoren en sturen in uw instelling.

Maatwerk: deze training is ook geschikt voor incompany doeleinden. Wij maken het programma op maat naar de situatie in uw organisatie.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: Basistraining Casemix Kompas