Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Basistraining interne audits

t/m 15-03-2016 - Oudlaan 4, Utrecht
204 Algemeen

Details evenement

08 - 15 maart 2016
09:30 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
026-3830565
745

Een interne auditor levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteitsverbetering binnen uw organisatie. Is het uitvoeren van interne audits voor u een nieuwe uitdaging en wilt u weten hoe u een audit met succes en plezier uitvoert? Dan is deze tweedaagse training geschikt voor u!

In deze training leert u de basisprincipes van procesgericht auditen. In een procesgerichte audit loopt u als interne auditor met de auditee stapsgewijs het proces langs. Hiermee verkrijgt u inzicht in de werkwijze in de praktijk. Vanuit de theorie gaat u aan de slag met uw eigen procedures en formats, waarbij u veel gelegenheid krijgt om uw auditvaardigheden te oefenen.

Na deze tweedaagse training bent u in staat om succesvol een procesgerichte audit voor te bereiden, uit te voeren en te rapporteren. U weet wat er van u als interne auditor verwacht wordt en weet hier goed invulling aan te geven.

Maatwerk: deze training is ook geschikt voor incompany doeleinden. Wij maken het programma op maat naar de situatie in uw organisatie.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: Basistraining interne audits