Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Dag van de Zorginkoop

Media Plaza, Utrecht
204 BSL/Zorgvisie

Details evenement

30 maart 2016
09:00 uur
Media Plaza, Utrecht
Zorgvisie Congressen
399 euro

Dag van de Zorginkoop 2016
De beste strategieën en goed ondernemerschap voor uw inkoopbeleid!

Consumenten moeten kunnen kiezen tussen zorgverzekeraars, die op hun beurt goede contracten afsluiten met zorgaanbieders. Een goed functionerende zorginkoop is daarom een belangrijke voorwaarde voor de gehele maatschappij!

Kwaliteit versus hoge kosten
Het belangrijkste probleem van de Nederlandse zorginkoop is niet het gebrek aan kwaliteit maar de te hoge kosten in de zorg. Zorgverzekeraars zeggen wel te willen letten op kwaliteit, maar in de praktijk zijn financiële belangen de kern aan de onderhandeltafel. Goede afspraken tussen zorginstellingen en zorgverzekeraars zijn van groot belang. Tijdens deze tweede Dag van de Zorginkoop denken we in oplossingen en komen praktijkvoorbeelden aan bod, zodat u geïnspireerd wordt en u de volgende dag met concrete handvatten aan de slag kunt!