Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Goede GGZ! Herstel van de menselijke maat

Jaarbeurs, Utrecht
307 Algemeen

Details evenement

17 maart 2016
09:45 uur
Jaarbeurs, Utrecht
Mondriaan in samenwerking met GGZ-Eindhoven en Stichting Sympopna.
info@sympopna.nl
06 - 83191953
295,00

Op 17 maart 2016 organiseert Mondriaan in samenwerking met GGZ-Eindhoven en Stichting Sympopna een grensverleggend congres. We presenteren op deze dag een nieuwe GGZ die op menselijke maat is gesneden: goed uitgewerkt, goed onderbouwd en praktisch uitvoerbaar. Op prikkelende wijze worden de weeffouten in het hedendaagse, grootschalige denken blootgelegd en en concrete alternatieven aangereikt. Direct in het hart van het primaire proces van behandeling en zorg wordt aangesloten bij de persoonlijke situatie van de patiënt en consequent koers gezet op diens herstel. Het overgeorganiseerde systeem dat steeds weer uitgaat van ‘de gemiddelde patiënt’ en tegen beter weten in blijft sturen op standaardisering, heeft zijn grenzen bereikt. Verlost van die ketenen manifesteert zich een GGZ die op het niveau van de persoon, de familie én de community individueel herstel faciliteert.

U bent van harte welkom om op deze dag te delen in de energieboost die wij voor u in petto hebben. We snijden scherpe thema’s aan, kleden hier en daar de gevestigde orde uit, maar laten u niet met lege handen naar huis gaan. Zeker niet!

Kijk voor het complete programma op: http://www.sympopna.nl/ggz.html