Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Leergang Trends in Arbeidsverhoudingen

t/m 23-06-2016 - CAOP, Den Haag
411 Algemeen

Details evenement

07 maart - 23 juni 2016
14:00 uur
CAOP, Den Haag
CAOP
l.spaans@caop.nl
070 - 3765818
1.350 euro

Leergang Trends in Arbeidsverhoudingen
Hoe verandert het publieke domein, onder andere door vernieuwde arbeidsverhoudingen? En wat betekent dit voor u als professional? U leert het tijdens de interactieve leergang Trends in Arbeidsverhoudingen van het CAOP.

Zes modules
Tijdens zes verschillende modules, in de periode maart – juni 2016, krijgt u inzicht in de ontwikkelingen op het gebied van arbeidsverhoudingen, arbeidsvoorwaarden en de arbeidsmarkt. De leergang is speciaal samengesteld voor bestuurders en leden van ondernemingsraden, kaderleden en bestuurders van vakorganisaties, HR functionarissen, beleidsmakers en adviseurs.

De opzet en organisatie van de leergang doet het kenniscentrum CAOP samen met gekwalificeerde gastdocenten, het (wetenschappelijk) netwerk en vertegenwoordigers van praktijk en beleid. Aan de verschillende thema’s dragen ook de hoogleraren van de CAOP Leerstoelen en experts van het CAOP bij. De groepen bestaan uit minimaal 16 - maximaal 20 personen. Op de slotbijeenkomst, ook in juni, presenteren deelnemers hun papers; tijdens een gezamenlijke maaltijd ontvangen zij certificaten.

Kosten
Deelname aan de leergang kost € 1.350,- per persoon, incl. BTW, lesmateriaal en consultatie kerndocent. Bij voldoende inschrijving is deelname aan losse modules (basismodule 1 gecombineerd met minimaal twee andere modules) ook mogelijk. De prijs per module is € 250,-. Alle bijeenkomsten zijn bij het CAOP (Lange Voorhout 13, Den Haag) en zijn van 14.00 - 17.00 uur.