Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Leerwerkbijeenkomst Projectmatig Creëren

Bureau de Bont B.V., Amersfoort
157 Algemeen

Details evenement

08 maart 2016
09:30 uur
Bureau de Bont B.V., Amersfoort
Bureau de Bont B.V.
info@bureaudebont.nl
033-4556030
395,- euro

Hoeveel projecten lopen er bij jou in de organisatie? En welk stuur zit er op de doelmatigheid en doeltreffendheid van deze projecten? Graag zetten wij naast de traditionele benadering van projectmanagement (sterk gericht op de structuur van het project, de ‘het’ kant) drie andere creatiekrachten op een rij: ‘zij’, ‘ik’ en ‘wij’. Wij inspireren je deze dag met enkele casussen waaruit blijkt dat de principes van Projectmatig Creëren grote impact kunnen hebben op de beoogde projectresultaten.

meer info over deze leerwerkbijeenkomst