Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Projecten Versimpelen

t/m 24-03-2016 - Zuiver, Utrecht
214 Algemeen

Details evenement

10 - 24 maart 2016
09:30 uur
Zuiver, Utrecht
Reed Business Information
+31 (0)20 515 92 40
€ 995

Organisaties zitten overvol met projecten
Om te blijven vernieuwen en innoveren, zijn projecten nodig. Maar voordat u het weet verzandt u in projecten die niets opleveren. Er gaat dan veel tijd, geld en energie verloren.

De vragen die u zichzelf zult stellen zijn: Hoe zorgt u ervoor dat het projectteam bij de essentie van het project blijft? Hoe blijft u gestructureerd en doelgericht met het hele team op het project? Waarom doet u als organisatie wat u doet? Hoe zorgt u ervoor dat het project een succes wordt? Voorafgaand kunt u een eigen praktijkcase aanleveren. Zo gaat u aan de slag met uw eigen case en uw eigen specifieke situatie.

Iedereen kan Versimpelen
De 2-daagse topclass Projecten Versimpelen is interessant voor iedereen die zich op welke manier ook met projecten bezighoudt: zelfstandig, als (tijdelijk) projectteam of binnen een organisatie. Of u nu werkt bij de overheid, een stichting of in het onderwijs of bedrijfsleven; projecten versimpelen is noodzakelijk in iedere branche.

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar
Om er zeker te van zijn dat u voldoende diepgang krijgt en dat er voldoende aandacht is voor uw persoonlijke uitdagingen, is het maximaal aantal deelnemers voor deze topclass 50 personen. Wacht daarom niet met aanmelden! De deelnameprijs voor de 2 bijeenkomsten bedraagt € 995.