Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

TDI VBHC Masterclass: Op weg naar arts-/patiëntgedreven datamanagement (1): de diagnose van je eigen databeheersing

Landgoed de Salentein, Putterstraatweg 5, 3862 RA, Nijkerk
105 Algemeen

Details evenement

11 maart 2016
13:30 uur
Landgoed de Salentein, Putterstraatweg 5, 3862 RA, Nijkerk
The Decision Institute
+31(0)20 4040 111
345,-

Weet u als arts/team/medisch manager/BI-IT hoe u de benodigde data-ontsluiting beter kunt regelen? De hoeveelheid indicatoren, gegevens die artsen en hun teams nodig hebben, is geëxplodeerd in de laatste jaren. De data-structuren en de software-implementatie heeft geen gelijke tred gehouden met deze behoefte. Daarbij wordt vaak onterecht allerlei onnuttige data wel verzameld, terwijl die data waar verbetering of besturing mee kan plaatsvinden ontbreekt. Deze masterclass in twee delen beoogt om de deelnemers hun bestaande aanpak van data management in een plan van aanpak te laten zetten. Tussen beide sessies wordt zelfstandig gewerkt aan dit plan van aanpak, dat in de tweede masterclass vervolgens wordt voorzien van feedback en wordt verbeterd.