Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Workshops Resultaatgericht Intern Auditeren & Verbeteren en Borgen

Stichting Perspekt, Utrecht
109 Algemeen

Details evenement

08 maart 2016
09:30 uur
Stichting Perspekt, Utrecht
Stichting Perspekt
0302739458
150 per workshop, 250 voor beide (incl. lunch)

Op dinsdag 8 maart 2016 organiseert Stichting Perspekt in Utrecht een workshopdag met ’s ochtends de workshop Resultaatgericht Intern Auditeren (RIA) en ’s middags de workshop Verbeteren en Borgen. In één dag krijgen deelnemers op beide terreinen methodieken aangereikt. Ook wordt geoefend vanuit de eigen praktijkervaring. De workshops zijn een verkorte variant van de desbetreffende in company trainingen. Inschrijven kan voor één of beide workshops.

Resultaatgericht Intern Auditeren
De interne audit is een middel om (bij) te sturen en de kwaliteit te verbeteren. Er wordt informatie vergaard op basis waarvan verbeterpunten opgespoord en aangepakt kunnen worden.

In de interactieve training Resultaatgericht Intern Auditeren ervaren deelnemers wat resultaatgericht intern auditeren voor een organisatie kan betekenen. Zij krijgen handvatten aangereikt om zelf met intern resultaatgericht auditeren aan de slag te gaan en op basis daarvan adequaat en doelgericht te rapporteren.

Verbeteren en Borgen
Voor veel organisaties is het gericht benutten van meetuitkomsten om tot concrete verbeteringen te komen nog niet vanzelfsprekend. Te veel verbeteracties worden snel en willekeurig ingezet. Dat levert onvoldoende resultaat op en is niet motiverend.

Perspekt heeft een methodiek ontwikkeld om medewerkers in zorg en welzijn te ondersteunen bij het gefundeerd verbeteren. Dat wil zeggen verbeteren op basis van een gedegen analyse van de uitkomsten en met inachtneming van de factoren die van invloed zijn op de resultaten en prestaties.