Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

HL7 Nederland Working Group Meeting

t/m 15-04-2016 - Hotel "de Witte Bergen", Eemnes / Hilversum
105 Algemeen

Details evenement

14 - 15 april 2016
09:30 uur
Hotel "de Witte Bergen", Eemnes / Hilversum
Stichting HL7 Nederland
info@hl7.nl
0653485366
Eu 75 per dag voor 1-4-2016, Eu 90 na 1-4-2016

Schrijf u nu in voor de 5e HL7 Nederland WGM op 14 en 15 april !

Op 14 en 15 april wordt de 5e HL7 Nederland Working Group Meeting gehouden in Motel De Witte Bergen in Hilversum. Geen congres, maar twee dagen intensief samen werken aan de uitbreiding en toepassing van HL7 en andere standaarden. De inschrijving is geopend!

Bent u bezig met standaarden in de zorg in de rol van gebruiker, ontwikkelaar, projectleider of integratiespecialist dan zijn deze twee dagen dé gelegenheid om mee te praten en uw wensen of visie kenbaar te maken. Samen met u kunnen we deze omzetten in concrete acties en resultaten. Een unieke kans om de leden van de organen die zich bezig houden met het maken van ICT- en standaardisatiebeleid in de zorg te ontmoeten. Schrijf u dus snel in via www.hl7.nl !

Op beide dagen zijn er maar liefst 15 parallelle sessies, variërend van functioneel tot technisch, van gebruikerseisen tot implementatie en van beheer/onderhoud tot documentatie. Tijdens deze dagen zijn naast HL7 ook leden van de standaardisatie organisaties IHE, GS1, OIZ en IHTSDO aanwezig. Een huis vol experts dus! U kunt naar keuze 1 of 2 dagen deelnemen, waarbij u tijdens deze dagen onbeperkt kunt wisselen tussen onderwerpen en sessies, al naar gelang uw interesse.

Programma in het kort
Ook deze keer hebben we weer op beide dagen meer dan 15 parallelle sessies, zie het programmaoverzicht. Elke sessie behandelt actuele thema’s als: eisen en wensen, praktijkvoorbeelden, functionele aspecten, technische aspecten en de realisatie in de vorm van projecten. Dit zijn geen klassieke congresdagen, maar echte "leer-en-doe" dagen.

Op donderdag 14 april staan onder andere op het programma:
Kwaliteitsindicatoren met eMeasures
Pharmacy en medicatie 2.0
Patiënttoestemming
Persoonlijk GezondheidsDossier (PGD)
Koppeltaal GGZ met FHIR
Beheer en vragen
Op vrijdag 15 april kunt u meepraten over de volgende onderwerpen:
Fast Healthcare Interoperability Rescources (FHIR)
Uitwisseling tussen cure en care
Detailed Clinical Models (DCM)
mHealth
Acute zorg
IHE profiel voorraadbeheer
Het gedetailleerde programma vindt u hier en op het inschrijfformulier.

Kosten
Om de kosten van de locatie te kunnen dekken brengen wij de volgende deelnamekosten in rekening:
Deelname 1 dag (naar keuze dag 1 of dag 2) : Eu 75,00
Deelname beide dagen : Eu 125,00
Koffie/thee, verversingen en lunch zijn inbegrepen in de deelnamekosten. De deelnamekosten zijn zo laag mogelijk en gebaseerd op de kostende prijzen van zaalhuur, lunch en vergaderarrangement. De kosten hoeven dus voor niemand een probleem te zijn! Schrijf wel op tijd in, want ná 1 april gelden hogere prijzen en is annuleren niet meer mogelijk.
Voor bijeenkomsten van specifieke groepen kunnen andere tarieven gelden. Dit hoort u van uw eigen organisatie en vindt u op het inschrijfformulier.

Overnachten ?
Voor degenen die beide dagen deelnemen en willen overnachten, wordt een zo voordelig mogelijk overnachtingsarrangement met "De Witte Bergen" afgesloten. De definitieve prijsopgave volgt op basis van het aantal aanmeldingen voor overnachting op de sluitingsdatum van inschrijving.