Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Webinar over jong talentmanagement en flexibilisering door Adviestalent

online , http://adviestalent.nl/webinar/
98 Algemeen

Details evenement

14 april 2016
10:00 uur
online , http://adviestalent.nl/webinar/
Adviestalent
mtn@adviestalent.nl
033-467 7290
Gratis

Webinar door Adviestalent: 7 manieren om duurzaam resultaat te boeken met jonge talenten.

De economie trekt aan en daarmee neemt ook de vraag naar jonge, hoger opgeleide mensen toe. “Waar vinden we de juiste mensen en hoe behouden we ze voor onze organisatie?” “Ik heb het druk en wil niet teveel tijd kwijtraken aan inwerken. Hoe krijgen ze snel vleugels?”

Er wordt veel over gesproken en geschreven: “Wat kenmerkt de young professionals van nu?” “Zijn ze kieskeurig en verwend, of zit er meer achter dan dat?”

Deze thema’s staan centraal in het webinar dat Adviestalent op donderdag 14 april 2016 organiseert. In dit webinar krijg je inzicht in de zeven manieren om duurzaam resultaat te boeken met jonge talenten. Adviestalent schetst de belangrijkste trends en benadert het thema vanuit het model over professionele identiteit.

Machiel Willemsen en Antonia van Houdt bieden concrete handvaten voor de werkpraktijk van de manager. Michiel Schoemaker levert via een video interview een korte bijdrage. Daarnaast geldt voor de deelnemers: Stel je vragen real-time, reageer op prikkelende stellingen en discussier met andere deelnemers. Neem concrete toepassingen mee voor je eigen werkpraktijk. Nieuwsgierig naar een korte video over dit webinar? Klik dan hier.

Wanneer: Donderdag 14 april, 10.00 – 10.45 uur
Waar: Online, deelname is kosteloos
Door: Antonia van Houdt, talentmanager Adviestalent; Michiel Schoemaker, voormalig hoogleraar Talentmanagement en Machiel Willemsen, organisatieadviseur en trainer Adviestalent Academy.
Aanmelden: klik hier.