Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Workshop 'van strategisch opleidingsplan tot concreet lesprogramma'

Oudlaan 4, Utrecht
102 Algemeen

Details evenement

12 april 2016
09:30 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
026-3830565
195

De kwaliteit van zorg wordt bepaald door de kwaliteit van uw medewerkers. De complexer wordende zorg vraagt veel van uw medewerkers. Continu investeren in hun ontwikkeling is noodzakelijk. De subsidieregeling ‘Kwaliteitsimpuls personeel ziekenhuiszorg’ van het ministerie van VWS biedt financiële ondersteuning hierbij.

U heeft een strategisch opleidingsplan opgesteld op basis van de ambitie van uw organisatie. Maar hoe gaat u hier nu concreet mee aan de slag? Hoe creëert u samenhang tussen de thema’s en formuleert u leerdoelen? Hoe richt u bijvoorbeeld een Management Development programma in? Kortom, hoe vertaalt u de opleidingsambitie van uw organisatie naar een inhoudelijk lesprogramma.

Q-Academy organiseert de workshop 'van strategisch opleidingsplan tot concreet lesprogramma' waarin we u stap voor stap meenemen in de inhoudelijke operationalisering.

Na afloop van de training heeft u in relatief korte tijd de juiste kennis en praktische tips om een concreet lesprogramma op te stellen, gekoppeld aan zowel de strategische doelen van uw organisatie als aan de individuele leerbehoeften van uw medewerkers. We stellen u in de gelegenheid om eenmalig een zelf gemaakt lesprogramma in te sturen die de trainers na afloop van de workshop voorzien van tips en feedback.

Maatwerk: deze training is ook geschikt voor incompany doeleinden. Wij maken het programma op maat naar de situatie in uw organisatie.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: Workshop 'van strategisch opleidingsplan tot concreet lesprogramma'