Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Workshops Werken met PREZO en Resultaatgericht Intern Auditeren (RIA)

Stichting Perspekt, Oudlaan 4, Utrecht
91 Algemeen

Details evenement

12 april 2016
09:30 uur
Stichting Perspekt, Oudlaan 4, Utrecht
Stichting Perspekt
0302739458
150 per workshop; combinatie voor 250 incl lunch

Op dinsdag 12 april 2016 organiseert Perspekt in Utrecht een workshopdag met ’s ochtends de workshop Werken met PREZO en ’s middags de workshop Resultaatgericht Intern Auditeren (RIA). In één dag krijgen deelnemers op beide terreinen methodieken aangereikt. Ook wordt geoefend vanuit de eigen praktijkervaring. De workshops zijn een verkorte variant van de desbetreffende in company trainingen. Inschrijven kan voor één of beide workshops.

Werken met PREZO
Deze workshop Werken met PREZO laat u zien en ervaren wat het werk- en denkmodel PREZO voor uw organisatie kan betekenen. Via een interactieve werkwijze wordt u geïnspireerd en krijgt u handvatten aangereikt om zelf met PREZO aan de slag te gaan.

Uitgangspunten zijn:
•De cliënt staat centraal;
•Dialoog met de cliënt en zijn omgeving;
•Relatie met Kwaliteitskader;
•Kwaliteitsbewustzijn op de werkvloer;
•PREZO en zelforganiserende teams;
•Aandacht voor de verbetercyclus.

De training ‘Werken met PREZO’ maakt u duidelijk hoe u op een systematische wijze uw (cliënt)prestaties kunt verbeteren.

Resultaatgericht Intern Auditeren
De interne audit is een middel om (bij) te sturen en de kwaliteit te verbeteren. Er wordt informatie vergaard op basis waarvan verbeterpunten opgespoord en aangepakt kunnen worden.
In de interactieve training Resultaatgericht Intern Auditeren ervaren deelnemers wat resultaatgericht intern auditeren voor een organisatie kan betekenen. Zij krijgen handvatten aangereikt om zelf met intern resultaatgericht auditeren aan de slag te gaan en op basis daarvan adequaat en doelgericht te rapporteren.

Inschrijven
Schrijf u hier in voor één workshop (€ 150) of voor beide workshops (€ 250 inclusief lunch).