Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Biomedica 2016 The European Life Sciences Summit

t/m 31-05-2016 - Eurogress, Aken (DE)
124 Algemeen

Details evenement

30 - 31 mei 2016
09:30 uur
Eurogress, Aken (DE)
TEMA AG
004924188970510

De tiende Biomedica Summit stimuleert effectief de activiteiten van bedrijven, organisaties en instellingen in de Life Sciences en staat voor een interessante uitwisseling en samenwerking tussen wetenschap, wetgeving en het bedrijfsleven. Het belangrijkste thema, ‘Innovaties in de gezondheidssector’, wordt tijdens de jubileumtop belicht vanuit de  sectoren bioprocestechniek, diagnostiek en medicijnen, gezondheidszorg en medische diensten, en medische apparatuur. Internationaal erkende experts en toonaangevende ontwikkelaars zullen twee dagen lang de nieuwste technologieën en trends presenteren. Voor meer informatie en het voorlopige programma kunt u de volgende link raadplegen: http://www.biomedicasummit.com/program-2016.html Tot ziens op Biomedica 2016!