Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Grip op risico's in uw organisatie

Zuiver, Utrecht
136 Algemeen

Details evenement

24 mei 2016
09:00 uur
Zuiver, Utrecht
Reed Business Information
+31 (0)20 515 96 29
599,00

Bewust van uw organisatierisico's
Wat hebben concurrentie, klanttevredenheid, foutief handelen, hoge werkdruk en ziekteverzuim met elkaar gemeen? Het zijn organisatierisico's waar ook uw organisatie mee te maken heeft! Het cliché is waar. Negeer de risico's en ze kosten u veel tijd en geld. Onverwacht bovendrijven doen ze altijd en vaak met een direct effect op de reputatie van uw organisatie. Of met financiële consequenties, een effect op HR of IT. Wacht dus niet tot het te laat is! Welke risico's loopt uw organisatie? Maak ze inzichtelijk en tref maatregelen!

Dit mag u niet missen:
• Krijg inzicht in de risico’s die uw organisatiedoelen beperken en hoe daarmee om te gaan.
• Maak een actieplan voor de werkprocessen van uw organisatie en kom beslagen ten ijs.
• Perfecte mix van theorie én praktijk. Werk met de cases uit uw eigen organisatie.
• Leer in één dag de essenties van omgaan met risico’s.

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar
U betaalt € 599 en met deze investering krijgt u grip op de risico's van uw organisatie én u ontvangt het boek ‘Risicogestuurd Werken in de Praktijk’. Daarnaast krijgt u ook het exclusieve certificaat van de Leiderschap Academy. Om er zeker te van zijn dat er voldoende aandacht is voor uw persoonlijke uitdagingen, is het maximaal aantal deelnemers 45 deelnemers. Wacht daarom niet met aanmelden en schrijf u direct in!