Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Hét Flexdiner - Exclusief diner over 'de balans tussen vast en flex'

Naarderbos, Naarden
171 Algemeen

Details evenement

26 mei 2016
14:30 uur
Naarderbos, Naarden
Reed Business
020 - 515 92 40
399

De wereld verandert en ontwikkelingen in de arbeidsmarkt volgen elkaar in hoog tempo op. In de flexbranche is dit direct voelbaar. Voor flexbedrijven is het daarom essentieel om bij te blijven, mee te bewegen en vooruit te lopen op de markt. Alleen dan kunnen zij het overleven in deze flexibele omgeving. Zo zullen werkgevers vast en flex in de toekomst steeds meer integreren, en het vinden van integrale vast/flex-oplossingen wordt daarom een belangrijke taak. Werkgevers hebben hiermee vaak nog moeite en zijn daarom op zoek naar partners die hun helpen een juiste balans te creeëren tussen vast en flexibel personeel. Door als flexbedrijf de toekomstige ontwikkelingen en uitdagingen van de flexmarkt te begrijpen, zullen werkgevers je ook echt als adviseur en partner zien en nieuwe samenwerkingen ontstaan.

Maar waarop moeten flexbedrijven zich dan concreet voorbereiden? Hoe kunnen zij op de toekomstige uitdagingen anticiperen en werkgevers adviseren?

Unieke mogelijkheid om bijgepraat te worden
Neem plaats aan tafel samen met topsprekers Jan van Setten, Rob van Elburg, Wim Davidse en Han Mesters en word tijdens Hét Flexdiner binnen een paar uur op hoog niveau bijgepraat over de uitdagingen waar de flexwereld mee te maken heeft.

Dit exclusieve diner biedt je een unieke mogelijkheid om met tafelgenoten in gesprek te gaan over de ontwikkelingen en uitdagingen van de flexmarkt van de toekomst. Er is voldoende plek om te netwerken en kennisdelen, te horen hoe jouw concullega’s over de belangrijke thema’s van 2016 denken en je eigen mening kwijt te kunnen.

Klantgerichtheid is de sleutel
Dagvoorzitter Drs. Wim Davidse (oprichter-eigenaar Dzjeng en hoofdredacteur Flexmarkt) geeft de juiste inzichten en tips & tricks door af te kijken bij de toppresteerders binnen de flexbranche. Han Mesters (Sector Bankier bij ABN AMRO) gaat dieper in op de materie en laat zien hoe grote bedrijven steeds meer de optimale verhouding zoeken en vinden tussen vast en flex. De contract vorm wordt steeds minder relevant! Innovatie wordt steeds belangrijker en bedrijven moeten ‘de ramen’ openzetten om toegang te krijgen tot nieuwe ideeën..
Jan van Setten (spreker, coach, enter-trainer) laat je de fijne kneepjes van het vak zien om een ware ‘klantenfluisteraar’ te worden. Met behulp van zijn technieken zorg je ervoor dat werkgevers je in toekomst als onmisbare business partner zien. Rob van Elburg (eigenaar Rave-recruitment en recruiter van het jaar 2014) neemt u mee in de verschillende vormen van vast en flex en de diverse toegevoerde waardes hierbij.

Hét Flexdiner geeft antwoorden op vragen als:
- Hoe ga je met de veranderende wereld om?
- Welke business models werken goed in de flexbranche?
- Hoe kan je nog meer worden gezien als adviseur en business partner?
- Hoe integreren klanten vast en flex en hoe kan jij daarop inspelen?
- Hoe blijf je aangesloten bij je klanten die ook continue bewegen?
- Hoe speel je in op de veranderingen in het werk?
- Hoe word je koploper in de flexbranche?