Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Masterclass 'Transformeren van een verzorgingshuis'

bbn-BOB Advies, Houten, Houten
133 Algemeen

Details evenement

19 mei 2016
13:00 uur
bbn-BOB Advies, Houten, Houten
bbn-BOB Advies
m.wentges@bbn.nl
088 - 226 24 53
gratis

Het is een enorme uitdaging voor veel zorginstellingen: het bestaande vastgoed rendabel maken nu er geen AWBZ-cliënten meer instromen. De vraag is er: veel ouderen willen graag in een beschutte, gezellige omgeving wonen waarbij zorg op afroep beschikbaar is. Zonder vergoeding uit de AWBZ moeten klanten dat nu zelf gaan betalen. Hoe biedt u het juiste aanbod bij de vraag?

In de masterclass behandelen we alle kansen en bedreigingen voor een gezonde exploitatie van uw verzorgingshuis nieuwe stijl. Enerzijds kijken we naar het gebouw en de mogelijkheden, maar vooral kijken we naar de klant: wie is dat, wat kan hij/zij betalen en wat blijft er over voor service en dienstverlening. Ook de praktische kant van het verhuren komt aan bod. Voorafgaand aan de masterclass inventariseren we op welke onderwerpen de nadruk moet liggen.

Lees meer over deze masterclas>>