Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Spoedzorg

Aristo, Utrecht
247 Algemeen

Details evenement

31 mei 2016
10:00 uur
Aristo, Utrecht
Leids Congres Bureau
0715148203
370

De laatste jaren is er zowel op landelijk als op lokaal niveau veel gepraat over de herinrichting van de spoedzorg. Dat het toepassen van kwaliteitseisen kan leiden tot concentratie van complexe spoedzorg heeft veel stof doen opwaaien. Hoe staat het nu met de kwaliteitsstandaarden? En wat zijn mogelijke scenario's voor de herinrichting van de basisspoedzorg? Tijdens deze studiedag spreken we hierover en hoort u daarnaast ervaringen met nieuwe organisatievormen. Ook is er aandacht voor verwarde personen en acute zorg. Het programma biedt voldoende ruimte voor vragen en discussie.