Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

VBHC Masterclass: Waarde van (laboratorium)diagnostiek & Medical Decision Making

Landgoed de Salentein, Nijkerk
72 Algemeen

Details evenement

31 mei 2016
15:30 uur
Landgoed de Salentein, Nijkerk
The Decision Institute
020-4040111
€345,- (excl. BTW)

Welk diagnosticum is waardevol en welk diagnosticum is waardeloos? Leer de waarde van diagnostica bepalen op basis van Value-Based Health Care tijdens de masterclass op 31 mei (15:30u - 18:30u).

Diagnostiek is een zeer belangrijke speler in het nemen van medische beslissingen en wellicht de sleutel richting duurzame zorg. Het beïnvloedt 60%-70% van de medische beslissingen en is daarmee cruciaal voor het verbeteren van de kwaliteit van zorg en het reduceren van zorgkosten.

Investeren in de juiste diagnostiek kan de kwaliteit van de zorg in het vervolg van de zorgketen verbeteren en/of kosten besparen. Steeds meer initiatieven investeren in diagnostiek gezien dit mogelijk de sleutel is naar de juiste zorg voor de juiste patiënt op het juiste moment. Maar hoe maakt u een beslissing over een nieuw diagnosticum en bepaalt u de waarde hiervan?

Leer hoe u de waarde van een diagnosticum bepaalt met een framework dat gebaseerd is op het Value-Based Health Care concept. Het Value of Diagnostics Decision Framework biedt u die praktische handvatten om de kansen en het potentieel van een diagnosticum te bepalen. Deze uniforme methodiek stelt u in staat om investeringsbeslissingen te maken voor nieuwe of verbeterde diagnostica. Erken de waarde van diagnostiek en kom 31 mei naar de masterclass 'de waarde van (laboratorium)diagnostiek en medical decision making'. U kunt zich aanmelden door hier te klikken.