Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Antoni van Leeuwenhoek-symposium 'Oncologie in perspectief - Maatwerk'

Theater/Congrescentrum De Meervaart, Amsterdam
148 Algemeen

Details evenement

16 juni 2016
10:00 uur
Theater/Congrescentrum De Meervaart, Amsterdam
Antoni van Leeuwenhoek
020-5122923
170 euro indien u zich voor 30 april 2016 inschrijft. Na deze datum bedraagt het inschrijfgeld 180 euro. Voor leden van een aantal beroepsverenigingen geldt 15% korting.

De inschrijving voor het 22ste Antoni van Leeuwenhoek-symposium ‘Oncologie in perspectief-Maatwerk’ is gestart. Het symposium vindt plaats op donderdag 16 juni 2016 in Theater de Meervaart in Amsterdam. Dit is hét symposium voor oncologieverpleegkundigen en paramedici in Nederland dat ieder jaar zo'n 500 bezoekers trekt.
Dit jaar staat het thema Maatwerk centraal. Vanuit verschillende invalshoeken wordt dit thema belicht. Wat betekent dit voor de patiënt? En voor wetenschappelijk onderzoek en de zorg die we verlenen? En hoe moeten we daar als zorgprofessional mee omgaan?

Het symposium kenmerkt zich door het multidisciplinaire karakter en richt zich op nieuwe ontwikkelingen in de oncologie. In het programma is er volop ruimte om uw eigen route te kiezen. De dag begint en eindigt met een plenaire sessie. In de ochtend kunt u van sessie wisselen en in de middag is er een grote keuze aan sessies en workshops.

Bekijk het volledige programma op www.oncologieinperspectief.avl.nl. Hier kunt u zich inschrijven en vindt u meer informatie over de kosten, locatie en accreditatie.

Het belooft een inspirerende dag te worden met nieuwe kennis, uitwisseling van ervaringen en boeiende ontmoetingen met collega’s.